PowerPoint zoom maakt presentaties dynamischer
PowerPoint Zoom brengt uw presentatie tot leven
23 augustus 2016
Welke lettertypes gebruiken in Office?
31 mei 2017
Show all

Gratis iconen in PowerPoint?

De meeste PowerPoint presentaties of Word documenten kunnen goede pictogrammen of iconen gebruiken om bijvoorbeeld belangrijke items te accentueren, of om te de inhoud te verduidelijken van dia’s of om naast fotografie de presentatie te verbeteren.

PowerPoint iconenbiblotheek

Als u een betaald abonnement heeft op een stockphotografie site, zoals bijvoorbeeld iStock, dan kunt u uw abonnement natuurlijk gebruiken om pictogrammen en iconen voor uw presentaties te downloaden. Maar als je op zoek bent naar gratis opties voor iconen, dan hebben we hier een top 12 van gratis iconensites voor je samengesteld.

Inmiddels zijn er veel sites en bibliotheken om gratis pictogrammen en iconen te kunnen downloaden. Hier een top 12 van de beste gratis iconen sites:

1. SquidInk

Squid Ink iconen voor PowerPoint
SquidInk biedt 50 gratis, vlakke pictogrammen die onbeperkt kunnen worden gebruikt in projecten – persoonlijk of commercieel. De pictogrammen komen in PSD, AI, EPS, PNG en SVG formaten.  Download de 50 gratis pictogrammen of bekijk de volledige collectie van meer dan 2000 pictogrammen hier.

2. FusionPlate

36 SEO iconen voor PowerPoint

Wanneer u zoekt op Fusionplate.com naar iconen, dan vindt u een enorme bibliotheek van pictogrammen die gratis gedownload kunnen worden. Omdat elk pictogramset of iconenset uit een andere bron komt, kan de auteursrechtelijke beperkingen variëren.

 

3. CreativeTail

Creative Tail free word icons

 

Bij een eerste bezoek aan Creativetail.com, krijgt u de mogelijkheid om uw e-mailadres op te geven in ruil voor 1.000 gratis pictogrammen. Daarnaast kunt u kennis maken met CreativeTail en vind u een scala aan gratis icoonsets voor uw PowerPoint presentaties.

4.  CSSAuthor

CSSAuthor Word pictogrammen

CSSauthor.com biedt middelen voor gratis iconen op het hele web. Bezoek de site regelmatig voor de laatste updates van gratis icooncollecties te krijgen.

5.  Fribly

Fribly gratis PowerPoint en Word pictogrammen

Fribly geeft regelmatig updates op hun pictogrammenhub om bezoekers toegang te geven tot de icoonsets van verschillende grafische ontwerpers, free-of-charge en helemaal gratis en compatible met PowerPoint en Word.

6. Goodies for designers

Goodies-for-designers-gratis-iconenen-powerpoint

Gemaakt door een kleine groep van ontwerpers en artdirectors met als doel het delen van bruikbare spullen voor andere ontwerpers, https://freegoodiesfordesigners.blogspot.se/ is een uitzonderlijke bron voor gratis icoon sets voor uw PowerPoint presentaties en Word bestanden.

7. GraphicBurger

Gratis-landmark-iconen-PowerPoint-Word

GraphicBurger is een bron van onschatbare waarde voor unieke lettertypes die gratis te downloaden zijn. Met een verscheidenheid aan stijlen en pictogramformaten, kan het  niet mis gaan met deze geweldige site.

8. Smashing Magazine

Elegenante-vector-kit-PowerPoint-pictogrammen

Als u zoekt op Smashingmagazine.com naar de tag freebies, zult u diverse icooncollecties vinden direct beschikbaar om gratis te downloaden, zoals de collectie in de afbeelding hierboven. Elke collectie heeft verschillende eisen qua rechten en gebruik dus lees de kleine lettertjes zorgvuldig door voordat u een icoonbibliotheek selecteert tie voor uw presentatie.

9.  IconFinder

Icon-finder-gratis-iconen-voor-msoffice
IconFinder is een geweldige bron voor premium icoon collecties, maar ze bieden ook vele iconen free-of-charge. Als u alle van de vrije iconen beschikbaar te vinden, filter uw zoekopdracht op het woord gratis.

10. Behance

behance-icon-free-download-powerpoint

11.  FlatIcon

Gratis Iconen PowerPoint? Flaticons

Flaticon claimt de grootste database van vrije vectorpictogrammen / iconen te zijn. U kunt alle pictogrammen in SVG downloaden, EPS, PSD of PNG, en met een vertaalslag naar WMF of EMF bestanden kun je deze direct in PowerPoint en Word gebruiken.

12.  Nova

Nova-icon-pack-for-PowerPoint

Download 350 gratis iconen van “The Essential Material Design Icons Pack” of koop de gehele verpakking van 4000 verschillende pictogrammen in 2 stijlen: volvlak of lijn met een totaal van 8.000 iconen. Alle pictogrammen volgen de officiële Google-ontwerp material richtlijnen.