Outlook handtekening laten maken

Wij ontwerpen uw outlook handtekening en leveren een simpele handleiding hoe deze in uw organisatie te implementeren. Hierbij houden we rekening met het formaat van bijvoorbeeld artwork of uw logo. Ook kijken we zorgvuldig of email programma’s uw mail goed kunnen lezen als ze gebruik maken van alleen tekst. Als ontwerpbureau ontwikkelen we ook huisstijlen, dus we snappen dat het belangrijk is dat we uw huisstijlenboek zo goed mogelijk volgen.

Kracht van een uniforme Outlook handtekening

Bij iedere mail die  uw werknemer verstuurd, komt de ontvanger in aanraking met je bedrijf. Het geeft je dus een identiteit en interactie met je klant. De handtekening is met name waardevol door het herhalingseffect: Mensen gaan pas ergens op klikken als ze het herhaaldelijk aan herinnerd zijn. Het gebruik van eenzelfde handtekening bij elke werknemer geeft een consequente uitstraling, zodat je herkend wordt aan de e-mailhandtekening.
Wij helpen u met het opzetten van uw emailhandtekening in Outlook. Dit kunnen we éénmalig doen, wat vooral geschikt is voor een bedrijf met enkele medewerkers. We bieden ook de mogelijkheid om de handtekening automatisch in te stellen via een applicatie, waarin de medewerker slechts een paar gegevens in hoeft te vullen.

Uw emailhandtekening zal de volgende kenmerken hebben:

  • De door u gewenste gegevens, zoals naam, functie, contactgegevens
  • Alle gegevens zijn opgemaakt in overeenstemming met uw huisstijl;
  • Uw logo staat steeds op de juiste plek en heeft het juiste formaat.
  • De social media accounts van de medewerkers zijn gekoppeld aan de iconen in de handtekening

Wat hebben wij van u nodig?

Om de template naar wens te kunnen maken hebben we een ontwerp nodig, bij voorkeur d.m.v. een huisstijlenboek. Indien er geen voorbeeld is, kunnen we u helpen met de opzet van de template. Daarnaast willen we graag weten wat uw specifieke wensen zijn.