FontAwesome in Word and PowerPoint free plugin
8 februari 2016
PowerPoint zoom maakt presentaties dynamischer
PowerPoint Zoom brengt uw presentatie tot leven
23 augustus 2016
Show all

Professionele ms word sjablonen

Professionele ms word sjablonen

Huisstijl in Office (ontwerpbureau dunes) ontwikkelt professionele Word sjablonen voor al uw office documenten. Met een Professionele ms word sjablonen kunt u op eenvoudige wijze een brief, offerte, rapport, factuur, etiketten, flyer, prijskaart en nieuwsbrief maken.

De Professionele ms word sjablonen zijn zo opgebouwd dat u er snel mee aan de slag kunt. U heeft hier geen cursus voor nodig om de sjablonen te gebruiken. De Word sjablonen die wij ontwikkelen, worden op maat gemaakt. Afhankelijk van uw wensen ten aanzien van de Word sjablonen bouwen wij menu’s en invulvensters. Ook kunnen we speciale functionaliteiten toevoegen.

Voorbeelden van Professionele ms word sjablonen

  • een overzichtelijk menu zodat u snel toegang heeft tot uw Word sjablonen
  • een knop voor het uit- en aanzetten van briefpapier
  • een invulvenster voor het invullen van bepaalde onderdelen van uw document
  • standaard tekstblokken voor uw digitale handtekening, figuren, quotes of bijlagen
  • een vaste opmaak voor bijvoorbeeld tabellen uw eigen kleurenpalet zodat grafieken en vormen automatisch zijn afgestemd op uw huisstijlkleuren

Meer dan professionele ms word sjablonen

Huisstijl in Office ontwerpt en ontwikkelt naast MS Word sjablonen ook PowerPoint sjablonen voor uw bedrijfs- of productpresentaties. Met een PowerPoint sjabloon kunt u zelf in een handomdraai een professionele presentatie samenstellen. Kijk verder op onze homepage of vul ons formulier in voor onze catalogus.

Macro’s programmeren in Excel

Visual Basic for Applications (VBA) is de programmeertaal van Excel en kan er voor zorgen dat allerlei ingewikkelde en tijdrovende werkzaamheden volledig automatisch uitgevoerd worden. Zoekt u een expert in Excel die u wiskundig kan ondersteunen bij uw vraagstukken in Excel? Wij hebben deze expertise inhouse. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie?

Wilt u informatie over onze werkzaamheden, neem dan eens contact op met ons. U kunt ons contactformulier invullen voor vrijblijvende informatie of een vrijblijvend gesprek. Of bel direct naar +31 (0) 251 Р373104.