• Mees Beeker - Van Oord
  We zijn erg tevreden met de tool tot dusver en zien nog wel meer mogelijkheden in het nieuwe jaar.
  Mees Beeker
  Van Oord
 • Dank voor deze versie! Complimenten over hoe het er tot nu toe uit ziet.
  Gijs Hoeijmakers
  Studio Duel i.o.v. FMO
 • Dank voor jullie werk, wij zijn erg content met het eindresultaat.
  Joep Schiereck
  Solviteers
 • Ik heb de samenwerking als plezierig en constructief ervaren, volgend jaar verwacht ik weer verdere samenwerking om door te ontwikkelen.
  Henk van der Pol
  Info Support
 • Ik wil je hartelijk bedanken voor het uitwerken van onze opdracht. Het heeft voor ons weinig tijd gekost, jullie hadden maar weinig woorden nodig. Wij zijn erg blij met het resultaat!
  N. Valstar-van Laar
 • Wij zijn erg tevreden over het resultaat we zullen ons concentreren op het aanvullen van de content. Bedankt voor het geleverde werk en een goede referentie van onze zijde.
  Peter Glas
  Sales Manager, Team Industrial Services

Macro’s in Excel programmeren

Macro’s in Excel kunnen ervoor zorgen dat allerlei ingewikkelde en tijdrovende werkzaamheden volledig automatisch uitgevoerd worden. Er is véél meer mogelijk dan u denkt! Neem contact op zodat we een afspraak kunnen maken voor een gratis en vrijblijvende inventarisatie van uw huidige Excel modellen en offerte voor professionele aanpassing hiervan. Als software ontwikkelbureau hebben we jarenlange ervaring met het programmeren in Excel.

Excel sjablonen ontwikkelen

Een Excel template is een document waarin de opmaak en indeling van de werkbladen zijn vastgelegd. De gebruiker van de kan zicht direct focussen op de inhoud. Waar bij een Word of PowerPoint template belangrijk is dat de vormgeving overeenkomt met de huisstijl, is het bij Excel juist de functionaliteit van de werkbladen belangrijk. Dit neemt niet weg dat ook in Excel uw vormgeving kan terugkomen. U kunt veel tijd besparen door gebruik te maken van een template, bijvoorbeeld staan veel gegevens staan al standaard ingevuld. Daarnaast kan er ook extra worden geautomatiseerd. U kunt bijvoorbeeld aan de volgende sjablonen denken:

• Facturen
• Offertes
• Urenregistratie
• Projectregistratie
• Kilometerregistratie

Content professionaliseren per pagina

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma. Van kleine administratieve taken tot volledige bedrijfskundige modellen worden uitgewerkt in Excel. Doordat Excel laagdrempelig is, kun je in korte tijd uitgebreide berekeningen realiseren. Excel heeft als gevaar dat het overzicht verloren raakt bij uitgebreide rekenbladen waardoor fouten lastig te vinden zijn of aanpassingen aan de berekening moeilijk tot bijna onmogelijk zijn. Hierin kunnen wij u helpen met het vereenvoudigen en verbeteren van de opzet en structuur van zo’n rekenblad, zonder verlies van functionaliteit.

Prijsopgave?

Afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van uw huisstijl stellen we graag een vrijblijvende offerte op.